MANAGEMENT DE PROIECT IN IT

Header Image

CLUJ-NAPOCA
Pret: 900 lei
DISCOUNT-URI LA INSCRIEREA MAI MULTOR PERSOANE!
Taxa servicii cazare (optional) 700 LEI
BONUS: CAZARE SI MIC DEJUN GRATUITE PENTRU INSOTITOR
Descriere Trainer Tematica Inscrie-te

MANAGEMENT DE PROIECT IN IT

Proiectele din domeniul IT sunt dificil de condus. Una din cauze esta datorata clientului care nu poate defini decat in linii foarte generale inainte de inceperea proiectului care sunt nevoile si cerintele sale, acestea incepand sa se clarifice pe masura ce proiectul inainteaza iar rezultatele incep sa devina vizibile si potential utilizabile, fapt care conduce la multiple schimbari si completari in executia livrabilului. O alta cauza este datorata faptului ca nu exista solutii standardizare, aplicabile oricarui client pentru ca nevoile si cerintele acestora sunt diferite chair daca in mare este vorba de un rezultat final asemanator. Nu in ultimul rand, de cele mai multe ori, etapa cea mai importanta a proiectului este cea post-implementare, etapa in care clientul urmeaza sa se familiarizeze cu noul program software si de aici decurg alte schimbari si adaptari ale livrabilului conform nevoilor concrete ale utilizatorilor.

Acesta este motivul pentru care, proiectele din domeniul IT necesita o abordare manageriala mult mai flexibila decat a proiectelor din orice alt domeniu de activitate, in special in privinta planificarii si executiei acestora.

Cursul de fata isi propune sa abordeze procesele clasice de management de proiect intr-o forma specifica acestui domeniu. Cursul este unul practic prin excelenta, participantii avand posibilitatea de a aplica imediat notiunile teoretice in exercitii si aplicatii practice in scopul asimilarii informatiilor obtinute si identificarii celor mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se vor confrunta in acest domeniu de activitate. 

Scopul programului este dobandirea cunostintelor si abilitatilor necesare pentru obtinerea performantelor mangeriale prin conducerea cu succes a proiectelor din domeniul IT.

 In urma parcurgerii acestui curs, participantii vor fi in masura:

  • sa inteleaga modul de abordare a managementului proiectelor din domeniul IT intr-un mediu in continua schimbare;
  • sa stapaneasca si sa utilizeze procesele si instrumentele specifice managemenului de proiect cu aplicabilitate in domeniul proiectelor din IT;
  • sa coordoneze echipa de proiect si relatia dintre membrii acesteia si client intr-o modalitate care sa conduca la satisfactia tuturor celor implicati.

Distribuie pe social media.

Contact

  • Strada Clucerului, Nr. 55, Sector 1, Bucuresti
  • (+4021) 222.00.29
  • 09:00 - 17:30
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter si nu rata oportunitatile pe care le-am pregatit pentru dezvoltarea carierei tale.

Numele trebuie sa contina doar litere.
Prenume invalid
Adresa de email este invalida.

Invalid Input
Numele trebuie sa contina doar litere E-mail invalid