MARKETING ONLINE

Header Image

Bucuresti
Pret: 700
DISCOUNT-URI LA INSCRIEREA MAI MULTOR PERSOANE!
Taxa servicii cazare (optional) 800 LEI
Descriere Trainer Tematica Inscrie-te

MARKETING ONLINE

Descrierea cursului:

Cursul de Marketing Online prezinta imaginea detaliata si cu exemplificari a metodelor de promovare online ce se impun a fii cunoscute azi: SEO, AdWords, Google Analytics, E-commerce SEO, Email marketing, Social media si Optimizare ratei de conversie, actiunile specifice si masurabile pe care le poti intreprinde pentru a-ti promova produsele/serviciile in mediul digital, dar si cum poti sa folosesti instrumentele de promovare impreuna pentru a crea o strategie de success.

Scopul cursului:

Cursul de marketing online ofera informatiile de care ai nevoie pentru a iti pune in aplicare propriile proiecte, folosind metode corecte si care dau rezultate, indiferent de dimensiunea afacerii tale. Ne vom axa pe exemplificari si studii de caz. La finalul cursului vei acumula cunostintele ce stau la temelia marketingului digital si care te vor ajuta in conturarea si implementare strategiei online.

Cui se adreseaza:

Cursul de marketing online se adreseaza persoanelor interesate de o dezvoltare profesionala  sau de acumularea cunsotintelor necesare in relatiile cu colaboratorii din zona digitala, indiferent ca sunt: antreprenori, freelanceri, programatori, directori de marketing, specialisti de marketing, editori de marketing,  studenti, proaspat absolventi, tineri la inceputul carierei.

Obiective:

Persoanele care vor urma acest curs vor acumula noi cunostinte sau aprofunda care sunt metodele de convingere pe care le pot aplica pe site-uri ca sa-i transforme pe useri in cumparatori, ce pot face pentru a atrage trafic relevant, care sunt pasii necesarii care contribuie la plasarea site-ului in primele pozitii in motorul de cautare google, cum sa construieasca un mesaj/anunt in campaniile adwords, cum sa aplice campanii de digital conform obiectivelor proprii, cum sa calculeaze Return On Investment, cum sa realizeze un plan de marketing online.

Distribuie pe social media.

Contact

  • Strada Clucerului, Nr. 55, Sector 1, Bucuresti
  • (+4021) 222.00.29
  • 09:00 - 17:30
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter si nu rata oportunitatile pe care le-am pregatit pentru dezvoltarea carierei tale.

Numele trebuie sa contina doar litere.
Prenume invalid
Adresa de email este invalida.

Invalid Input
Numele trebuie sa contina doar litere E-mail invalid