Print this page

Header Image

Curs autorizat A.N.C.
Cod COR 112 029 - Manager
Bucuresti
Pret: 900
Discounturi la inscrierea mai multor persoane!
Taxa servicii cazare (optional) 800 lei
Bonus: cazare si mic dejun gratuite pentru insotitor!
Descriere Trainer Tematica Inscrie-te

ORGANIZATIONAL MANAGEMENT

Toate organizatiile, indiferent de marime sau de domeniu de activitate, isi deruleaza activitate intr-un mediu de continua provocare la care trebuie sa raspunda prin proiecte si programe de schimbare. Pe de alta parte, problemele organizationale sunt inevitabile, ceea ce conduce la nevoia de a elimina sau limta macar efectele negative ale acestor probleme. Rezolvarea unor astfel de probleme si elaborarea deciziilor privind schimbarile necesare pentru a le rezolva reprezinta o componenta esentiala a activitatii manageriale dintr-o companie.

Cursul isi propune abordarea structurata si obiectiva a proceselor de rezolvare a problemelor organizatioanale care sa conduca la imbunatatirea performantelor organizationale pe termen scurt si lung.

Scopul programului este dobandirea cunostintelor si abilitatilor necesare pentru rezolvarea cu succes a problemelor si situatiilor critice care pot aparea in cadrul organizatiilor.

In urma parcurgerii acestui curs, participantii vor avea abilitatea sa:

4sa identifice problemele organizationale si sa le abordeze in mod constructiv pentru a le rezolva;

4sa conduca un proces structurat si obiectiv de rezolvare a problemelor organizationale;

4sa gestioneze cu succes procesele de schimbare pentru rezolvarea problemelor identificate;

4sa raspunda adecvat rezistentei la schimbare prin implicarea activa a persoanelor interesate si afectate de procesele de schimbare;

4sa planifice, sa organizeze si sa structureze procesul de rezolvare a problemelor prin abordarea metodologica adecvata fiecarei probleme, pentru a genera o schimbare pozitiva si sustenabila la nivel organzational;

4sa evalueze procesele derulate pentru a identifica modele de bune practici replicabile pentru rezolvarea oricaror probleme organizationale.

Distribuie pe social media.