HR MANAGEMENT

Header Image

Curs autorizat A.N.C.
Cod COR 121 207 - Manager Resurse Umane
BUCURESTI
Pret: 900 Lei
Discounturi la inscrierea mai multor persoane!
Taxa servicii cazare (optional) 800 lei
Bonus: cazare si mic dejun gratuite pentru insotitor!
Descriere Trainer Tematica Inscrie-te

HR MANAGEMENT

Pentru orice organizatie, resursa umana este cea mai importanta resursa. Fara oameni bine pregatiti si implicati, dornici sa isi dedice timpul si eforturile pentru atingetea obiectivelor si dezvoltarea organizatiei, orice alte resurse sunt inutile.

De aceea, managementul resurselor umane intr-o companie, indiferent de domeniul de activitate, marimea ei sau complexitatea activitatilor pe care le deruleaza, este esential pentru atingerea obiectivelor strategice ale acesteia si mentinerea unui avantaj compentitiv sustenabil in piata. Cursul isi propune sa ajute managerii sau viitorii manageri sa isi inteleaga rolul si responsabilitatile pe care le au in eficientizarea resursei umane la nivelul oricarei organizatii prin planificarea si derularea celor mai eficace si eficiente procese legate de managementul resurselor umane.

Scopul programului este dobandirea cunostintelor si abilitatilor necesare pentru obtinerea performantelor mangeriale printr-un management eficient al resurselor umane.

In urma parcurgerii acestui curs, participantii vor fi capabili:

  • sa inteleaga locul, rolul  si responsabiltiatile unui manager de resurse umane intr-o organizatie;
  • sa stapaneasca si sa utilizeze in mod eficace si eficient toate metodele si tehnicile necesare pentru managmentul resurselor umane;
  • sa planifice, sa coordoneze si sa deruleze procesele specifice managementului resurselor umane (recrutarea si selectia personalului, inductia pe post, formarea echipelor si motivarea lor, managementul contractului psihologic, formarea si perfectionarea angajatilor in stransa legatura cu managmentul carierei, planificarea si controlul performantei individuale si organizationale prin stabilirea obiectivelor de performanta specifice, iesirea din organizatie).

Distribuie pe social media.

Contact

  • Strada Clucerului, Nr. 55, Sector 1, Bucuresti
  • (+4021) 222.00.29
  • 09:00 - 17:30
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter si nu rata oportunitatile pe care le-am pregatit pentru dezvoltarea carierei tale.

Numele trebuie sa contina doar litere.
Prenume invalid
Adresa de email este invalida.

Invalid Input
Numele trebuie sa contina doar litere E-mail invalid